Звукот на тишината

Звукот на тишината
10.08.18   18:55

Прочитано : 3,168

Print This Article

Ова со авионите што прскаат против комарци, а се нечујни, ме потсети на еден виц. Повозрасен човек му се жали на лекарот: „Докторе, постојано испуштам гасови, но за среќа нечујни се, и воопшто не смрди“.

Лекарот му пропишал лекови и му закажал контрола по неколку дена.

„Каква е состојбата сега?“

„Иста докторе. Гасовите и понатаму се нечујни, само што сега почна да смрди“.

„Одлично! Значи синусите успешно ви ги одзатнавме, остана уште да ви го средиме слухот!“

Колумната на Катерина Блажевска во целост прочитајте ја тука

  Категории: