„Зошто некој сака да се нашминка како да му се очите наопачки?“: Добредојдовте во Недојдија со Сергеј Варошлија (ВИДЕО)

„Зошто некој сака да се нашминка како да му се очите наопачки?“: Добредојдовте во Недојдија со Сергеј Варошлија (ВИДЕО)
26.10.18   13:39

Прочитано : 1,094

Print This Article

Емисијата „Мода“ на модниот критичар Сергеј Варошлија е се погледана.

Фактот дека ја следи голема фан база говорат и бројките, но и коментарите кои постојано пристигнуваат на негова адреса.

Покрај тоа што Сергеј им се обрати на луѓето кои упатуваат негативни мисли кон него, сепак си зададе и предизвик да седи цели 30 минути во „хоп“ поза како поздрав до квази-старлетите.

Погледнете:

  Категории:
view more articles

Актуелно