Зијадин Села повреден и влечен од демонстрантите

Зијадин Села повреден и влечен од демонстрантите
27.04.17   19:54

Прочитано : 12,362

Print This Article

Според информации кои ги пренесе телевизија 24 Зијадин Села од Алијансата на Албанците бил раскрварен и влечен од страна на демонстрантите.

архивска фотографија