Земјотрес во Источна Македонија

Земјотрес во Источна Македонија
24.05.19   22:57

Прочитано : 833

Print This Article

Земјотрес од 2.9 степени попладнево е почувствуван во Источна Македонија.

Епицентарот бил на 5 километри од Пехчево, односно на 10 километри од село Владимирово.

Потресот бил на длабочина од два километри.

  Категории: