Зеќири: ДУИ И ВМРО-ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Зеќири: ДУИ И ВМРО-ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција

Фејсбук статус на потпретседателот на СДСМ, пратеникот Мухамед Зеќири:

Талат и ДУИ уште еднаш го покажаа нивното вистинско криминално лице заедно со нивните побратими од ВМРО ДПМНЕ.

ДУИ И ВМРО ДПМНЕ ја обновија нивната криминална коалиција и коалиција на тесните интереси на одредени кругови во нивните редови.
СРАМОТА!!!