Затвореник од Идризово починал на Клиниката за гастроентерохепатологија

Затвореник од Идризово починал на Клиниката за гастроентерохепатологија
17.05.18   11:04

Прочитано : 159

Print This Article

Осуденик во Казнено-поправната установа Идризово А.К. (37) од Скопје починал вчера на Клиниката за гастроентерохепатологија.

МВР информира дека тој претходно бил хозпитализиран на таа Клиника. по наредба на јавен обвинител, телото на починатиот било предадено на обдукција.

  Категории: