Заев: Објавивме сѐ што знаевме за случајот со Мартин Нешковски

Заев: Објавивме сѐ што знаевме за случајот со Мартин Нешковски
12.07.19   14:56

Прочитано : 454

Print This Article

Сето тоа што сум го знаел, и сум го објавил на еден транспарентен начин, секојпат кажувајќи за сите детали, рече премиерот Зоран Заев одговарајќи на новинарско прашање за објавениот аудио разговор во врска со убиството на Мартин Нешковски.

Секогаш кога има пакет на разговори или „бомби“, подвлече, кажуваме само дел од разговорот, а постојат уште разговори поврзани околу одреден момент.

– Ние поседуваме само една третина од тие разговори. Имајќи ја предвид динамиката по датумите кога тие се одвивале од целиот овој период 2008 до 2014 година верувам дека многу разговори постојат кои опозицијата некојпат ги поседувала, така да автентичноста се знае кој може да ја покрие, да ја потврди и треба да се каже дали е тоа тоа – одговори премиерот Зоран Заев, кој денеска беше во посета на локалитетот Стоби.

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести