Заев: Ќе има реконструкција на влада

Заев: Ќе има реконструкција на влада
26.05.19   22:52

Прочитано : 1,026

Print This Article

На новинарско прашање кои министри ќе бида променети, премиерот Заев изјави дека ќе има реконструкција на владата.

Наскоро повеќе.

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести