Втор уписен рок на УКИМ, слободни места на сите факултети, освен на Медицински

Втор уписен рок на УКИМ, слободни места на сите факултети, освен на Медицински
12.09.19   10:11

Прочитано : 248

Print This Article
На Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ во Скопје денеска почнува вториот уписен рок. Утре и в понеделник се уписите на Универзитетот „Св. Климент Охридски“ во Битола, а на16 и 17 септември на „Гоце Делчев“ во Штип. Веќе во тек е вториот уписен рок на Државниот универзитет во Тетово.
  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести