ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ: Куче запалено со бензин во гевгелиско Стојаково

ВОЗНЕМИРУВАЧКИ ФОТОГРАФИИ: Куче запалено со бензин во гевгелиско Стојаково

Во гевгелиско Стојаково, куче било запалено со бензин.

Вознемирувачки фотографии од запаленото животно денеска се шират на социјалните мрежи. Во коментарите, активистите за заштита на животните прашуваат до кога ќе се дозволи вакво изживување врз животните и нема да се казнуваат сторителите.