ВО ЖИВО: Прес на Христијан Мицкоски по преговорите за Законот за Јавно обвинителство

ВО ЖИВО: Прес на Христијан Мицкоски по преговорите за Законот за Јавно обвинителство
11.09.19   13:04

Прочитано : 1,538

Print This Article

Во живо-прес конференција на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по преговорите за Законот за Јавно обвинителство

Во живо-прес конференција на претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски по преговорите за Законот за Јавно обвинителство

Posted by Radio Slobodna Evropa na Makedonski on Среда, 11 септември 2019

  Категории:
view more articles

Актуелно