Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска\

Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска\
8.10.19   15:46

Прочитано : 209

Print This Article

Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска [08.10.2019].

Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска

Во живо: Прес-конференција на Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска [08.10.2019].

Posted by Влада на Република Северна Македонија on Вторник, 08 октомври 2019

  Категории:
view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести