(ВО ЖИВО) Полиција го испитува грабежот на НЛБ банка во Чаир кој се случил пред неколку минути

(ВО ЖИВО) Полиција го  испитува грабежот на НЛБ банка во Чаир кој се случил пред неколку минути
15.04.19   11:46

Прочитано : 1,127

Print This Article

Во моментов во експозитурата на НЛБ Банка во Чаир се наоѓа полиција која го испитува грабежот на банката кој се случил пред неколку минути.

видео: Тв21

  Категории: