Во живо од Берлин: прес-конференција на министрите за надворешни работи на Германија и Македонија, Хајко Мас и Никола Димитров

Во живо од Берлин: прес-конференција на министрите за надворешни работи на Германија и Македонија, Хајко Мас и Никола Димитров
14.06.18   10:30

Прочитано : 1,579

Print This Article

Во живо од Берлин: прес-конференција на министрите за надворешни работи на Германија и Македонија, Хајко Мас и Никола Димитров

Во живо од Берлин: прес-конференција на министрите за надворешни работи на Германија и Македонија, Хајко Мас и Никола Димитров

Posted by DW на македонски on Четврток, 14 јуни 2018

view more articles

Актуелно

view more articles

Останати вести