ВО ЖИВО: Марш на СДСМ - „Чекориме за правда“ - говор на Заев

ВО ЖИВО: Марш на СДСМ - „Чекориме за правда“ - говор на Заев

Следете го во живо маршот на СДСМ насловен како „Чекориме за правда“. Пред комплексот судови говор ќе има претседателот на партијата, Зоран Заев.