ВИДЕО: Изјава на Катица Јанева

ВИДЕО: Изјава на Катица Јанева

Следете ја во живо изјавата на специјалната јавна обвинителка во оставка, Катица Јанева.

ВО ЖИВО: Катица Јанева за вмешаноста во случајот “Рекет”

ВО ЖИВО: Катица Јанева за вмешаноста во случајот “Рекет”

Posted by A1on.mk on Вторник, 23 јули 2019

Видео – А1он