ВО ЖИВО: Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

ВО ЖИВО: Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот
11.09.18   23:01

Прочитано : 1,779

Print This Article

Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

ВО ЖИВО: Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

ВО ЖИВО: Христијан Мицкоски го соопштува ставот на ВМРО-ДПМНЕ за референдумот

Posted by A1on.mk on Вторник, 11 септември 2018

видео: а1он.мк

  Категории: