(во живо) Галичка свадба: Својата љубов ј крунисуваат Марина и Огнен

(во живо) Галичка свадба: Својата љубов ј крунисуваат  Марина и Огнен
14.07.19   12:05

Прочитано : 157

Print This Article

Со китење на бајракот, вчера почна 46. традиционална манифестација – Галичка свадба на која во духот и традицијата на мијачките обичаи својата љубов ќе ја крунисаат Марина Петровска и Огнен Караѓозоски.

Следете ја во живо свадбата.

Posted by МЗ Галичник / MZ Galichnik on Сабота, 13 јули 2019

  Категории: