ВО ЖИВО: Албанија по разорниот земјотрес

ВО ЖИВО: Албанија по разорниот земјотрес

Следете ја во живо програмата на албанската телевизија Топ Ченел – по разорниот земјотрес со епицентар во близина на Драч во Албанија кој однесе повеќе жртви.