Во Скорпион забава со Огнен Здравковски и Енерџи бенд

Во Скорпион забава со Огнен Здравковски и Енерџи бенд
7.11.18   22:31

Прочитано : 207

Print This Article
loading...

Миленикот на помладата публика Огнен Здравковски во петок ке пее во клубот Скорпион. Во сабота ке гостуваат Енерџи бенд.
Забавата ќе стартува на полноќ.

loading...
  Категории:
view more articles

Актуелно