Во петок на Black Friday се очекува „тепачка“ за производите на „New age company“

Во петок на Black Friday се очекува „тепачка“ за производите на „New age company“

Реномираниот бренд „New age company“ по повод денот на големите попусти или популарно наречен Black Friday кој овој петок ќе се случува во ТЦ Сити Мол на своите потрошувачи им нуди големи попусти на нивните производи.

Па така, душеците, наддушеците, перниците, прочистувачите на вода и масажерите ќе може да си ги набавите по многу поволни цени.

Оваа компанија работи според највисоките стандарди, а нивното мото е „Здравјето е нашето најголемо богатство“.

Нивните производи може да ги порачате и на нивната Фејсбук страница – ТУКА.

Инаку штандот на овој бренд со висока германска и италијанска технологија моментално се наоѓа во ТЦ Сити мол, ниско приземја на главниот влез од молот.

комерцијална објава