ВМРО-ДПМНЕ: Земјоделците не добија подобри услови

ВМРО-ДПМНЕ: Земјоделците не добија подобри услови

Скопје, 20 август 2019

Земјоделците од СДСМ добија само лаги и празни ветувања.

СДСМ единствено што направи е што ги доведе земјоделците до питачки стап.

Земјоделците не добија подобри услови, нема откуп, нема повисоки откупни цени за земјоделските производи, има само криминал и обиди за изигрување на постоечките закони од страна на власта во име и само во интерес на луѓето блиски до СДСМ.

Но, на сето ова ќе дојде крај, ќе дојде крај и на блескањето на Заев и на СДСМ, со распишување предвремени парламентарни избори

ВМРО-ДПМНЕ кога ќе победи на предвремените парламентарни избори тогаш ќе започне реалната грижа за земјоделците.

Реакција на соопштението на СДСМ

Центар за комуникации на ВМРО-ДПМНЕ