ВМРО-ДПМНЕ: Денеска Македонија не доби аплаузи, туку шамари (Видео)

ВМРО-ДПМНЕ: Денеска Македонија не доби аплаузи, туку шамари (Видео)
11.07.18   20:58

Прочитано : 1,217

Print This Article
loading...
loading...
 

Според ВМРО-ДПМНЕ, Македонија денеска не добила аплаузи, туку добила шамари. Од партијата сметаат дека земјава не добила ниту безусловна покана за НАТО, ниту датум за почеток на преговори со Европската Унија, туку со СДСМ доживува дипломатско фијаско.

  Категории: