(ВИДЕО) „Зумирана“ Саботажа

(ВИДЕО) „Зумирана“ Саботажа

„Зумирана Саботажа“, емитувана на 25 ноември 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.