ВИДЕО: Жестока дебата на Радмила Шекеринска и Александар Николоски за референдумот во 360 Степени

ВИДЕО: Жестока дебата на Радмила Шекеринска и Александар Николоски за референдумот во 360 Степени
14.09.18   23:38

Прочитано : 2,546

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ (14.09.2018) на ТВ Алсат-М – предреферендумска дебата со вицепремиерката Радмила Шеќеринска и потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски.

  Категории: