ВИДЕО: Запната Саботажа

ВИДЕО: Запната Саботажа
14.06.19   23:18

Прочитано : 1,605

Print This Article

„Запната Саботажа“, емитувана на 14 јуни 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.