(ВИДЕО) Заев за изјавата на Груби: Ние политичарите знаеме да тропаме глупости...

(ВИДЕО) Заев за изјавата на Груби: Ние политичарите знаеме да тропаме глупости...

Зпрашан да ја коментира изјавата на претеникот од ДУИ, Артан Груби кој препораките на Венецијанска комисија за Законот за јазиците ги коментираше со изјавата: „Мирот нема цена“ премиерот Заев денеска рече:

„Ние, политичарите, знаеме, понекојпат, да лупаме глупости“….

Заев за Артан Груби: Ние политичарите знаеме понекогаш да лупаме глупости

Заев за Артан Груби: Ние политичарите знаеме понекогаш да лупаме глупости

Posted by Press24.mk on Вторник, 08 октомври 2019