(ВИДЕО) Заев: Вечерва прва точка на Централниот одбор – актуелната состојба за „Рекет“

(ВИДЕО) Заев: Вечерва прва точка на Централниот одбор – актуелната состојба за „Рекет“
22.08.19   18:19

Прочитано : 545

Print This Article

Премиерот Зоран Заев за Сител изјави дека вечерва ќе разговараат за актуелните случувања.

Ако истрагата покаже дали има опфат на политичари тој ќе побара нивно политичко дистанцирање.

СДСМ вечерва ќе избира и Потпретседатели на партијата.

  Категории: