ВИДЕО: Заев се помачи со името на Клиниката за гастроентерохепатологија

ВИДЕО: Заев се помачи со името на Клиниката за гастроентерохепатологија
29.10.19   15:51

Прочитано : 2,106

Print This Article

Премиерот Зоран Заев кој денеска беше на пуштањето во употреба на комплетно реновираниот кат на Клиниката за гастроентерохепатологија, се помачи да го каже името на клиниката.

Гастроентерохепатологија challenge

Кој ќе го погоди од прва „гастроентерохепатологија“, нека го фрли првиот камен 🙂

Posted by Seir on Вторник, 29 октомври 2019