(ВИДЕО) Водителот на „Ексклузив“ Стефан Лазаров стана пејач - слушнете ја Hola Mamacita

(ВИДЕО) Водителот на „Ексклузив“ Стефан Лазаров стана пејач - слушнете ја Hola Mamacita

Пред точно два дена водителот на естрадниот магазин „Ексклузив“ ја објави својата долго најавувана песна „Хола Мамасита“ која е во соработка со младиот артист Денис Куртовиќ.

Стефан Лазаров со недели ја најавуваше песната која има латино призвук на својот Инстаграм профил, а за приказната да биде целосна се погрижи и Лина Пејовска која ги испеаа придружните вокали.

За одличниот аранжман се погрижи продуцентот Иле Спасев, а Дени и Стефан можат да се пофалат дека песната веќе брои повеќе од 15,000 прегледи и е хит на неколку радиа во Македонија.

Во продолжение слушнете ја песната која за многумина е хитот за ова лето: