ВИДЕО: Во текот на ноќта Општина Аеродром обоена во црно, а Министерството за култура во жолта боја

ВИДЕО: Во текот на ноќта Општина Аеродром обоена во црно, а Министерството за култура во жолта боја
14.01.19   13:02

Прочитано : 732

Print This Article

Општината Аеродром е обоена во црна боја. Во текот на ноќта некој истурил кофа со масло, вели градоначалникот на Општина Аеродром, Златко Марин. Прв забележал чуварот во 6 и 30 изутрина. Градоначалникот вели не знае кој е сторителот, ниту пак се сомнева во некого. Пријавиле во полиција. Останува надлежните органи да го решат случајот, вели Марин.

Освен Општина Аеродром,  со жолта боја е офарбано и Министерството за култура.

  Категории:
view more articles

Останати вести