(ВИДЕО) Вечерва во „360 Степени“: Малолетните зависници од дрога – видливи на улиците, невидливи за државата

(ВИДЕО) Вечерва во „360 Степени“: Малолетните зависници од дрога – видливи на улиците, невидливи за државата
25.03.19   16:34

Прочитано : 241

Print This Article

Во „360 Степени“ на ТВ Алсат вечерва (25.3.2019 г.) од 22:00 часот:

-малолетните зависници од дрога – видливи на улиците, невидливи за државата: исповед на Рафаела Али, мајка на 9 деца, од кои двајца се зависници;

-градежниците се задоволни од одлуката на Уставниот суд за привремено укинување на мораториумот за градби во о. Центар, а претседателката на антикорупциска препознава коруптивни елементи во одлуката на уставните судии;

-веб-страниците на општините – или се нефункционални или се рекламни паноа на градоначалниците: какво е искуството на граѓаните;

-земјава назадува 12 места на светската листа на Блумберг на најздрави нации (и сега е 56-та) – маслиновото масло и јаткастите плодови во исхраната ја искачија Шпанија на врвот;

-„Саботажа“.

  Категории:
view more articles

Останати вести