(ВИДЕО) Ванхауте за говорот на Груевски: Ако не ви се допаѓа пораката убијте го гласникот

(ВИДЕО) Ванхауте за говорот на Груевски: Ако не ви се допаѓа пораката убијте го гласникот

На новинарско прашање како ги цени пораките на Никола Груевски на говорот пред Унијата на жени на ВМРО – ДПМНЕ, белгискиот експерт и посредник во преговорите, Питер Ванхауте денеска одговори:

– Мојот единствен коментар е – ако не ви се допаѓа пораката го убивате гласникот.