(ВИДЕО) Улкус Саботажа

(ВИДЕО) Улкус Саботажа
1.11.19   23:10

Прочитано : 1,308

Print This Article

„Улцер Саботажа“, емитувана на 01 ноември 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.