(ВИДЕО) „Тутурутка“ Саботажа

(ВИДЕО) „Тутурутка“ Саботажа

„Тутурутка Саботажа“, емитувана на 24 јануари 2020 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.