(ВИДЕО) Целосното интервју со премиерот Зоран Заев во „360 Степени“

(ВИДЕО) Целосното интервју со премиерот Зоран Заев во „360 Степени“
16.11.18   23:49

Прочитано : 960

Print This Article

Во новото издание на „360 Степени“ на ТВ Алсат (16.11.2018 г.) – интервју со премиерот Зоран Заев:

-кој е одговорен за бегството на Никола Груевски и дали некој ќе биде разрешен;

-дали процесот на помирување опфаќа и амнестија за дел од обвинетите за 27 април;

-ќе има ли измени во нацрт-амандманите на Уставот по реакциите на дел од партиите на Албанците и од Грција;

-кои министри ќе заминат од Владата;

-ќе има ли предвремени парламентарни избори заедно со претседателските на пролет.

Нова „Саботажа“

  Категории: