ВИДЕО: Тамара ја испеа „Proud“ на Парадата на гордоста

ВИДЕО: Тамара ја испеа „Proud“ на Парадата на гордоста
29.06.19   14:46

Прочитано : 1,883

Print This Article

Нашата евровизиска претставничка Тамара Тодевска ја испеа песната „Proud“ пред учесниците на денешната прва Парада на гордоста во државава.

Таа им го посвети текстот на песната на присутните.

Со транспаренти и знамиња со боите на виножитото, учесниците парадираа по скопските улици, а забележливо беше присуството на учесници од повеќе држави, меѓу кои Грција, Бугарија, Србија, Велика Британија.