ВИДЕО: Стадион на Канал 77 – како да се скротат навивачките страсти, говорот на омразата и насилството

ВИДЕО: Стадион на Канал 77 – како да се скротат навивачките страсти, говорот на омразата и насилството
14.06.19   22:38

Прочитано : 174

Print This Article

„Нека разберат клетите шиптари” – како да се скротат навивачките страсти, говорот на омразата и насилството, зошто албанците ги нема во репрезентацијата, зошто буџетите на македонските клубови се тајна, колку тежат ракиометните трансфери, каква е иднината на македонскиот ракомет, како да му се помогне на спортот со днаочни ослободувања и законски измени, што им зборувал Карачиќ на полувреме на вардарци, што им кажал премиерот на ракометарите на Вардар на приемот во Владата…

Стадион” на Радио Канал 77 со Данило Брестовац, селектор на ракометната репрезентација, Наумче Мојсоски, ракометна легенда и претседател ан РК Струга и Мартин Поповски и Тимур Дибиров, ракометари на Вардар…

  Категории: