ВИДЕО: „Смачена“ Саботажа

ВИДЕО: „Смачена“ Саботажа
14.12.18   23:21

Прочитано : 1,526

Print This Article

„Смачена“ Саботажа, емитувана на 14 декември 2018 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А

view more articles

Останати вести