(ВИДЕО) Случај Дрисла: Дали отпадот е покритие за нелегален капитал?

(ВИДЕО) Случај Дрисла: Дали отпадот е покритие за нелегален капитал?
15.05.19   23:45

Прочитано : 757

Print This Article

Балканскот тајкун на отпадот Петар Припуз ја „мерка“ депонијата Дрисла, но дали ќе ја земе

* Сторијата е поддржана од ЦИН СКУП Македонија во рамките на НЕД проектот “Промовирање отчетност преку истражувачко известување”.

  Категории: