ВИДЕО: „Синоптичка“ Саботажа

ВИДЕО: „Синоптичка“ Саботажа
6.05.19   23:44

Прочитано : 1,169

Print This Article

„Синоптичка“ Саботажа, емитувана на 06 мај 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.