(ВИДЕО) Шилегов: Господине Пишев, со бугарски пасош ви е хотелот во Бугарија?!

(ВИДЕО) Шилегов: Господине Пишев, со бугарски пасош ви е хотелот во Бугарија?!
30.09.15   21:37

Прочитано : 10,147

Print This Article

Ви пренесуваме видео од денешната 67 седница во Собранието на Република Македонија, каде пратеникот од редовите на СДСМ, Петре Шилегов, му реплицираше на пратеникот Пишев, од владеачкото мнозинство и го праша како купил хотел во Бугарија, односно дали го купил со бугарски пасош.

  Категории: