ВИДЕО: Се тресеше цело студио - земјотресот во Турција снимен за време на емисија во живо

ВИДЕО: Се тресеше цело студио - земјотресот во Турција снимен за време на емисија во живо

Локална телевизија во Елазиг имаше дебата додека се случи земјотресот со јачина од 6,8 степени според Рихтеровата скала. Сите соговорници за момент застанаа и го чекаа земјотресот да помине, а видливо беше дека добро се тресеше.