ВИДЕО: „Револуционерна“ Саботажа

ВИДЕО: „Револуционерна“ Саботажа

„Револуционерна“ Саботажа, емитувана на 10 мај 2019 година (петок) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски

монтажа: Коста А.