(ВИДЕО) Револтиран земјоделец си ги сече праските: Најубав лек, да не се нервира човек

(ВИДЕО) Револтиран земјоделец си ги сече праските: Најубав лек, да не се нервира човек
14.06.19   14:59

Прочитано : 1,405

Print This Article

На Фејсбук се појави видео од човек како ги сече праските. На видеото пишува „Го уништија земјоделието, состојбата во Росоман и околните населени места со праските е толку лоша, понижувачка, јас мислам дека ова е веќе крајно решение“.

– Најубав лек, да не се нервира човек – вели тој меѓудругото на видеото.

Go unistija zemjodelieto do skroz sostojbata vo rosoman i okolnite naseleni mesta so praskite e e tolku losa ponizuvacka jas mislam deka ova e vise krajno resenie

Posted by Bosko Todorov on Четврток, 13 јуни 2019

  Категории:
view more articles

Останати вести