(ВИДЕО) Реисот Реџепи за судијката: Слушнав дека има здравствени проблеми, нека почине, не ја жалам

(ВИДЕО) Реисот Реџепи за судијката: Слушнав дека има здравствени проблеми, нека почине, не ја жалам
23.04.19   23:03

Прочитано : 3,420

Print This Article

Во своето обраќање вечерва се уште актуелниот поглавар на Исламската верска заедница Сулејман Реџепи за судијката која ја донела одлуката Бузаку да биде нов поглавар, смета дека одлуката е против него, и се послужи со, во најмал случај, скандалозна изјава, пренесе ТВ21.

„Слушнав дека имала проблеми со здравјето. Нека почине, не ја жалам“, истакна Реџепи по што доби и поддршка во вид на аплауз од тие што беа до него.

Реисот Реџепи за судијката: Слушнав дека има здравствени проблеми, нека почине, не ја жалам

Реисот Реџепи за судијката: Слушнав дека има здравствени проблеми, нека почине, не ја жалам

Posted by TV21 on Вторник, 23 април 2019

  Категории: