(ВИДЕО) Рамна Саботажа

(ВИДЕО) Рамна Саботажа
4.11.19   23:25

Прочитано : 1,010

Print This Article

„Рамна Саботажа“, емитувана на 04 ноември 2019 година (понеделник) на ТВ Алсат-М во емисијата „360 степени“.

автор: Среќко Поповски
монтажа: Коста А.