(ВИДЕО) Приведен новинар на Инфомакс и ТВ Сонце

(ВИДЕО) Приведен новинар на Инфомакс и ТВ Сонце
18.06.18   00:16

Прочитано : 4,987

Print This Article
loading...
loading...

Во текот на демонстрациите по догворот за името полицијата го приведе и новинарот на Инфомакс и снимател на ТВ Сонце. Бил однесен во станица, па пуштен по реакција од ЗНМ.

Се апси новинР

Posted by infomax.mk on недела, 17 јуни 2018

  Категории: