(ВИДЕО) Претседателот на ГДУ, Петар Колев во Штип: Да си ја кажеме вистината за бугарските пасоши, проблемите во општеството и унгарскиот пасаван!

(ВИДЕО) Претседателот на ГДУ, Петар Колев во Штип: Да си ја кажеме вистината за бугарските пасоши, проблемите во општеството и унгарскиот пасаван!
19.03.19   20:02

Прочитано : 1,057

Print This Article

Претседателот на ГДУ, Петар Колев во својот говор во Штип се осврна на повеќе теми:

Моќен говор на Петар Колев, претседател на Граѓанско Демократска Унија-ГДУ

Да си ја кажеме вистината за бугарските пасоши, проблемите во општеството и унгарскиот пасаван.

Posted by Граѓанско Демократска Унија on Вторник, 19 март 2019

  Категории:
view more articles

Останати вести