ВИДЕО: Премиерот Заев ќе гостува во 1ТВ – за историскиот договор, предизвиците и препреките на домашен и надворешен план

ВИДЕО: Премиерот Заев ќе гостува во 1ТВ – за историскиот договор, предизвиците и препреките на домашен и надворешен план
18.06.18   19:04

Прочитано : 1,119

Print This Article
loading...
loading...

Државата пред нов предизвик, Договорот за името врата кон иднината или скок во место? Гледајте го специјално издание на „Уреднички брифинг“ и Студио 1 – понеделник 25 јуни во 20 часот.

Гостин во 1ТВ ќе биде премиерот Зоран Заев.

  Категории: